Pehea e hoʻomaikaʻi ai ka ecdysterone i ka pono o ka mahiʻai?

ʻO ka Ecdysterone kahi ʻano meaʻai meaʻai, hiki ke hoʻoikaika i ka ulu ʻana o nā holoholona aquaculture, hoʻomaikaʻi i ka pono o ka hoʻoulu ʻana a hoʻomaikaʻi i ka maikaʻi o nā huahana wai.ecdysteronee hoʻomaikaʻi i ka pono o ka mahiʻai?E nānā kākou i kēia mau mea.

Pehea e hoʻomaikaʻi ai ka ecdysterone i ka pono o ka mahiʻai?05

Ecdysteroneʻo ka hoʻomaikaʻi nui ʻana i nā pono o ka lawaiʻa ma o kēia mau ʻano:

1.Promote molting: Hiki i ka molting hormone ke hoʻoikaika i ka ʻōpae a me nā pāpaʻi e hoʻokahe i ko lākou mau pūpū i ka manawa, wehe i nā mea pale o ka molting, a hoʻoneʻe i nā parasite ʻino, pēlā e hoʻomaikaʻi ai i ka pono o nā huahana iʻa.

2, hoʻoikaika i ka metabolism: hiki i ka ecdysterone ke hoʻomaikaʻi i ka pae metabolic o nā holoholona aquaculture, hoʻoikaika i ka synthesis o ka protein i ke kino, ma laila e hoʻonui ai i kona hiki ke hoʻololi i ke kaiapuni, hoʻomaikaʻi i ka wikiwiki o ka loaʻa ʻana o ke kaumaha, hoʻemi i ka coefficient meaʻai.

3, ka pale ʻana i nā maʻi ʻili:ecdysteronehiki ke pale aku i nā maʻi ʻili holoholona, ​​hoʻoikaika i ke olakino o ka ʻili, ma laila e hoʻomaikaʻi ai i ka pale ʻana o nā holoholona, ​​​​e hōʻemi i ka manawa o ka maʻi holoholona.

4, hoʻoikaika i ka hoʻomohala hānau: hiki i ka ecdysterone ke hoʻoikaika i ka ulu ʻana o ke kāne a me nā holoholona wahine, hoʻomaikaʻi i ka hana hānau hānau, hoʻonui i ka hānau holoholona, ​​hoʻomaikaʻi i ka hana holoholona.

ʻO ke kumuecdysteronehiki ke hoʻoikaika i ka pono o ka aquaculture ka mea hiki ke hoʻoikaika i ka ulu a me ka ulu ana o ka aquaculture holoholona ma o nāʻano likeʻole, hoʻonui i ka hana a me ka hoʻohua maikaʻi, hoemi i ka manawa o ka maʻi, a pela e hoʻonui ai i ka pono o ka iʻa. ʻO ka hoʻohana ʻana i ka ecdysterone pono e hahai i nā kānāwai kūpono a me nā hoʻoponopono a me nā mea o ka mahiʻai e hōʻoia i ka maikaʻi a me ka palekana o nā huahana wai.

'Ōlelo Aʻo: Loaʻa nā pōmaikaʻi a me nā noi i hōʻike ʻia ma kēia ʻatikala mai nā palapala i paʻi ʻia.


Ka manawa hoʻouna: Sep-05-2023