E noiʻi e pili ana i ka hoʻohana ʻana i ka ecdysterone i ka ʻoihana iʻa

He hormone ka Ecdysterone e hoʻoponopono ai i ka ulu ʻana, ka ulu ʻana a me ka molting o nā holoholona wai, a he hana koʻikoʻi i ka hoʻomaikaʻi ʻana i ka hua a me ka maikaʻi o ka iʻa.ecdysteroneua aʻo ʻia i loko o ka iʻa iʻa, me kona hopena physiological a me ka meaʻai, nā hiʻohiʻona noiʻi a me nā hopena i nā holoholona moʻomeheu.

E noiʻi e pili ana i ka hoʻohana ʻana i ka ecdysterone i ka ʻoihana iʻa

1, Hoʻolauna

ʻO ka Aquaculture kekahi o nā ʻoihana mahiʻai koʻikoʻi ma ka honua a he hana koʻikoʻi i ka hāʻawi ʻana i ka protein a me nā meaʻai no nā pono o ke kanaka. ʻO ka ʻimi ʻana i nā mea hoʻoulu ulu maikaʻi a me nā ana hoʻomalu maʻi he kuhikuhi noiʻi koʻikoʻi i ka ʻoihana akua. e aʻo i ka hoʻohana ʻana i ka ecdysterone i ka ʻiʻa.

2, nā hopena physiological

EcdysteroneHe hormone e hoʻoponopono i ka ulu a hoʻoulu i ka molting ma o ka hoʻopaʻa ʻana i nā mea hoʻokipa i nā holoholona a me ka hoʻoponopono ʻana i ka hōʻike ʻana o ke ʻano, ma laila e pili ana i ka hoʻonui ʻana o ka cell a me ka metabolism. Hoʻopili ʻia ka pae huna o ka ecdysterone e nā kumu he nui, e like me nā kumu kaiapuni, ka ʻai meaʻai a me ke kūlana endocrine.

3 、 ka hopena meaʻai

Ua hoʻohana nui ʻia ʻo Ecdysterone, ma ke ʻano he mea maka i loko o ka iʻa, e hāpai i ka ulu ʻana a me ka ulu ʻana o nā holoholona wai.

Hoʻoulu ulu: Hiki i ka Ecdysterone ke hoʻoikaika i ka uluʻana o nā holoholona mahiʻai, e hoʻonui i ko lākou kaumaha kaumaha a me ka hoʻololiʻana i ka hānai.

Hoʻoikaika i ka molting: Hiki i ka hormone molting ke hoʻoikaika i ke kaʻina hana molting o nā holoholona mahiʻai, hāpai i nā pilikia molting, a hoʻoneʻe i nā parasite ʻino. Kōkua kēia i ka hoʻomaikaʻi ʻana i ka ulu a me ka ulu ʻana o nā holoholona mahiʻai a hoʻonui i ko lākou kūʻē ʻana i nā maʻi.

Hoʻonui i ka palekana:Ecdysteronehiki ke hoʻonui i ka palekana o nā holoholona mahiʻai, hoʻomaikaʻi i ko lākou kū'ē i ka maʻi, a hoʻemi i ka maʻi maʻi a me ka make.

E hoʻomaikaʻi i ka hiki ke hoʻololi i ke kaiapuni: Hiki i ka Ecdysterone ke hoʻomaikaʻi i ka hiki o nā holoholona mahiʻai e hoʻololi i ke kaiapuni, i hoʻomaikaʻi ʻia ko lākou ulu a me ka ulu ʻana ma lalo o nā kūlana kūlohelohe.

4 、 Nā hiʻohiʻona noi

Ua hoʻohana nui ʻia ʻo Ecdysterone i ka hoʻoulu ʻana o nā holoholona wai like ʻole, e like me ka ʻōpae, ka pāpaʻi, ka iʻa, ka honu a pēlā aku. .Ma ka hoʻohana pono ʻana, pono e hoʻoponopono pono ʻia ke ʻano a me ka hoʻohana ʻana o ka ecdysterone e like me nā ʻano ʻano hānau like ʻole a me nā kūlana kaiapuni.

5、Ka hopena i nā holoholona mahiʻai

He hopena maikaʻi ka hoʻohana ʻana i ka ecdysterone i nā holoholona moʻomeheu. Akā naʻe, hiki i ka hoʻohana nui ʻana a i ʻole ka hoʻohana pono ʻole ke loaʻa ka hopena maikaʻi ʻole i nā holoholona mahiʻai.

ʻAi: Pono e hoʻoponopono kūpono ʻia ke ʻano o ka ecdysterone e like me nā ʻano moʻomeheu like ʻole a me nā pae ulu a me ka ulu ʻana.

Ka wā hoʻohana: Pono ka manawa hoʻohana o ka ecdysterone e hahai pono i nā lula pili e pale i ka hoʻohana lōʻihi a me nā hopena maikaʻi ʻole i nā holoholona mahiʻai.

'Ōlelo Aʻo: I ka wā e hoʻohana ai i ka ecdysterone, pono ʻoe e hoʻolohe i ka hopena o ka wā, ka maikaʻi o ka wai a me nā mea ʻē aʻe e hōʻoia i ka palekana a me ke olakino o nā holoholona mahiʻai.

6. Ka hopena

EcdysteroneLoaʻa i ka nui o nā noi i ka iʻa a he hana koʻikoʻi i ka hoʻoulu ʻana i ka ulu ʻana, ka ulu ʻana a me ka molting o nā holoholona aquatic. I ka manawa like, pono e uku ʻia i kona hopena maikaʻi ʻole i nā holoholona mahiʻai e hōʻoia i ka hoʻohana palekana.ecdysteronea e aʻo hou ʻia kona hopena i nā holoholona wai like ʻole e hāʻawi i ke kākoʻo ʻepekema no ka hoʻomohala mau ʻana o ka ʻoihana iʻa.

'Ōlelo Aʻo: Loaʻa nā pōmaikaʻi a me nā noi i hōʻike ʻia ma kēia ʻatikala mai nā palapala i paʻi ʻia.


Ka manawa hoʻouna: Sep-08-2023