E hōʻike i ka huakaʻi paʻakikī o ka paclitaxel: mai ka ʻili kūlohelohe a hiki i ka synthetic

ʻO Paclitaxel kahi huahana kūlohelohe i unuhi mua ʻia mai ka ʻili o ka lāʻau yew Pākīpika (Taxus pacifica). paʻakikī i ka hana ʻenehana maoli. Eia ka ʻike nui o ka biosynthesis paclitaxel:

Hōʻike i ka huakaʻi paʻakikī o paclitaxel

1. Mea hoʻomaka: Hoʻomaka ka biosynthesis o paclitaxel me kahi mea hoʻomaka maoli, maʻamau mai nā lau a i ʻole ka ʻili o ka lāʻau yew. Aia kēia mau mea hoʻomaka i nā pūhui makua i hiki ke hoʻohana ʻia e synthesize i nā precursors o paclitaxel.

2.Multi-enzyme catalysis: Biosynthesis opaclitaxelPono nā enzymes he nui e hoʻolalelale i ka hopena. Hoʻololi kēia mau enzymes i ka mea hoʻomaka i mau mea waena e hoʻohui mālie i nā molekala mua o ka paclitaxel.

3.Synthesis of intermediates: ʻO Intermediates kahi hana koʻikoʻi i ka synthesis o paclitaxel. Aia lākou i nā pūhui polycyclic a me nā ʻaoʻao kaulahao ʻaoʻao i synthesized lohi ma o ke ʻano o nā hopena enzyme-catalyzed.

4. Hoʻohui hope o ka paclitaxel: Hoʻohui mālie ʻia nā molekala mua no ka synthesis o ka paclitaxel i loko o nā molekala paclitaxel i nā ʻanuʻu pane he nui. ʻO kēia mau hopena he polycyclic synthesis, acylation, deketone, a me nā hana koʻikoʻi ʻē aʻe.

5. Extraction a me ka hoʻomaʻemaʻe: Ma hope o ka synthesis o ka paclitaxel, pono ka unuhi a me ka hoʻomaʻemaʻe ʻana e hoʻokaʻawale i ka paclitaxel maʻemaʻe mai ka hui ʻana.

ʻOiai nā ala biosynthetic kūlohelohe opaclitaxelUa aʻo ʻia, paʻakikī ka hana maoli ʻana o ka paclitaxel no ka mea e koi ana i ka synthesis paʻakikī me nā ʻanuʻu he nui a me ka nui o nā mea maka. ʻO ka synthesis o ka paclitaxel ka mea maʻamau i kahi ala synthesis maʻalahi e hōʻemi i ka paʻakikī.

'Ōlelo Aʻo: Loaʻa nā pōmaikaʻi a me nā noi i hōʻike ʻia ma kēia ʻatikala mai nā palapala i paʻi ʻia.

ʻO Yunnan Hande Biotechnology Co., Ltd. ua kālele ʻia i ka hana ʻana o ka paclitaxel no 26 mau makahiki, a he mea hana kūʻokoʻa o ka lāʻau anti-cancer lāʻau paclitaxel API i ʻae ʻia e ka United States FDA, European EDQM, Australia TGA, Kina CFDA , India, Iapana a me nā ʻoihana hoʻoponopono aupuni ʻē aʻe. Yunnan Hande paclitaxel, lako kiko, kūʻai pololei ʻana o ka hale hana, ʻoluʻolu e nīnau, 18187887160(WhatsApp ka helu like)


Ka manawa hoʻouna: Oct-12-2023