ʻO ke kuleana o ka Ecdysterone i ka iʻa

ʻO Ecdysterone kahi ʻano mea kūlohelohe i lawe ʻia mai ka Cyanotis arachnoidea CB Clarke, nona ka waiwai waiwai nui a me ka hana biological.Ecdysteronehoʻohana nui ʻia i loko o ka iʻa e hoʻomaikaʻi i ka pono a me ka ulu ʻana o nā huahana wai.

ʻO ke kuleana o Ecdysterone i ka mahiʻai

ʻO ke kuleana oEcdysteronei loko o ka iʻa iʻa ka nui o nā ʻano penei:

1、E hoʻolalelale i ka ʻōpae a me ka pāpaʻi i ka manawa kūpono, wehe i nā mea pale i ka hoʻoulu ʻana, a me ka hoʻopau ʻana i nā parasites. Eia kekahi, hiki i ka Ecdysterone ke hoʻopau i nā parasite pōʻino, ma laila e hoʻomaikaʻi ai i ka pono o ka iʻa.

2、E hoʻoikaika i ka metabolism a me ka synthesis protein i loko o ke kino, e hoʻonui i ka adaptability i ke kaiapuni. Hiki i ka Ecdysterone ke hoʻomaikaʻi i ka pae metabolism o nā holoholona aquaculture, e hoʻoikaika i ka synthesis o ka protein i loko o vivo, a pēlā e hoʻonui ai i kā lākou adaptability i ke kaiapuni. hiki ke hoʻonui nui i ka nui o ke kaumaha a hoʻemi i ka helu hānai.

3、E hoʻoikaika i ke kūlike o ka ʻōpae a me ka pāpaʻi ʻana, e pale pono i ka luku ʻana i waena o kēlā me kēia kanaka, e hoʻomaikaʻi nui i ka helu ola a me nā kikoʻī waiwai o ka iʻa, loaʻa i ka hua kiʻekiʻe a me ka loaʻa kālā, a hoʻomaikaʻi i nā pono waiwai o ka iʻa. a me ka pāpaʻi i hoʻonohonoho ʻia, i mea e pale aku ai i ka pepehi ʻana i kekahi i kekahi ma waena o nā kānaka, e hoʻomaikaʻi i ka helu ola o ka hānau ʻana a me nā kikoʻī waiwai, i loaʻa ai ka hua kiʻekiʻe a me ka loaʻa kālā, a hoʻomaikaʻi i nā pono waiwai o ka hānau ʻana.

4、 Loaʻa iā ia nā hopena antibacterial a me antibacterial, hoʻomaikaʻi maikaʻi i ka pale ʻana a me ke koʻikoʻi o ka ʻoʻo a me nā pāpaʻi, no laila e hoʻomaikaʻi maikaʻi ai i ko lākou hiki ke pale aku i nā maʻi. nā maʻi a hoʻomaikaʻi i ka maikaʻi o ka mahiʻai.

Ma kahi huaʻōlelo,Ecdysterone,ma keʻano he meaʻai meaʻai meaʻai kiʻekiʻe, loaʻa ka manaʻo hoʻohana ākea i ka aquaculture. Akā naʻe, pono e hoʻolohe i kona palekana a me ka hoʻohanaʻana i ka wā e hoʻohana ai e hōʻoia i kona pono a me ka palekana. -ka noiʻi hohonu, e ʻoi aku ka nui a hohonu ka hoʻohana ʻana o Ecdysterone i ka iʻa.

Wehewehe: ʻO ka pono kūpono a me nā noi i ʻōlelo ʻia ma kēia ʻatikala mai nā palapala i loaʻa i ka lehulehu.


Ka manawa hoʻouna: Jul-18-2023