Hoʻohana i ka ecdysterone i nā mea hoʻohui hānai

ʻO Ecdysterone kahi mea bioactive koʻikoʻi, i hoʻohana nui ʻia ma ke kahua o nā mea hoʻohui meaʻai.

Hoʻohana i ka ecdysterone i nā mea hoʻohui hānai

ʻO ka hana physiological o ka ecdysterone

Loaʻa i ka Ecdyone nā ʻano hopena physiological i nā iniseti a me nā arthropods ʻē aʻe. Eia hou, hiki i ka ecdysterone ke hoʻonui i ka palekana o nā'ōpala a hoʻonui i ko lākou kū'ēʻana i ka maʻi.

ʻO ka hoʻohana ʻana i ka ecdysterone i nā mea hoʻohui hānai

Loaʻa i ka Ecdysterone ka waiwai hoʻohana ākea ma ke kahua o nā mea hoʻohui hānai ma muli o kāna mau hopena physiological e like me ka hoʻoulu ʻana a me ka hoʻomohala ʻana a me ka hoʻomaikaʻi ʻana i ka palekana.

1, hoʻoikaika i ka ulu holoholona: E hoʻohui i ka nui kūpono o ka molting hormone i ka hānai, hiki ke hoʻoikaika i ka ulu a me ka ulu ʻana o nā holoholona, ​​​​e hoʻomaikaʻi i kā lākou ulu ulu a me ka hoʻololi ʻana i ka hānai. nā koina a me ka hoʻomaikaʻi ʻana i nā pono waiwai.

2, hoʻonui i ka palekana: hiki i ka ecdysterone ke hoʻonui i ka palekana o nā holoholona, ​​​​e hoʻomaikaʻi i ko lākou kū'ēʻana i ka maʻi.

3, hoʻomaikaʻi i ka maikaʻi o ka ʻiʻo: hiki i ka ecdysterone ke hoʻoponopono i ke kaʻina hana metabolism ikehu i loko o ke kino holoholona, ​​e pili ana i ka synthesis a me ka hāʻawi ʻana i ka momona a me ka ʻiʻo.

4, e ho'ēmi i ka haumia o ke kaiapuni: hiki i ka ecdysterone ke hoʻemi i ka nitrogen, phosphorus a me nā meaʻai'ē aʻe i loko o nā meaʻai holoholona, ​​​​e hoʻemi i ka haumia o ke kaiapuni i hanaʻia e ka hana hānau.

ʻO ke kūlana mākeke a me ke ʻano hoʻomohala e hiki mai ana

I kēia manawa, uaʻike nuiʻia ka hoʻohanaʻana i ka ecdysterone ma ke kula o nā meaʻai meaʻai, a ke ulu nei ka makemake o ka mākeke. No laila, pono e aʻo hou a hoʻomohala i nā ʻano synthetic hou a me nā ʻenehana i ka wā e hiki mai ana e hōʻemi i ke kumukūʻai hana o ka ecdysterone a hoʻolaha i kāna noi ākea i nā mea hoʻohui hānai.

I ka pōkole, ecdysterone, ma ke ʻano he mea bioactive koʻikoʻi, loaʻa ka manaʻo ākea ākea ma ke kahua o nā mea hoʻohui meaʻai. e hoʻokomo i kahi ākea ākea.

'Ōlelo Aʻo: Loaʻa nā pōmaikaʻi a me nā noi i hōʻike ʻia ma kēia ʻatikala mai nā palapala i paʻi ʻia.


Ka manawa hoʻouna: Nov-22-2023