Hoʻohana i ka ecdysterone i ka hoʻoikaika ʻana i ka ulu ʻana o nā holoholona moʻomeheu

ʻO ka Ecdysterone kahi ʻano o ka hormone endogenous e pāʻani ana i kahi kuleana physiological koʻikoʻi i nā mea ola. ka noi oecdysteronei ka paipai ʻana i ka ulu ʻana o nā holoholona mahiʻai, a e nānā kākou ma lalo.

Hoʻohana i ka ecdysterone i ka hoʻoikaika ʻana i ka ulu ʻana o nā holoholona moʻomeheu

ʻO ke kuleana kumu oecdysterone

Aia ka Ecdysterone i nā hormones corticosteroid, androgens a me estrogens, ka mea e hoʻoponopono i nā kaʻina physiological koʻikoʻi e like me ka ulu ʻana, ka metabolism a me ka pale ʻana i nā holoholona.

Hoʻoulu ka makemake a me ka hoʻoponopono metabolic

Ua hōʻike nā haʻawina e hiki i ka ecdysterone ke hoʻoulu i ka makemake o nā holoholona mahiʻai a hoʻonui i ka nui o ka meaʻai a lākou e ʻai ai. Kōkua kēia hana i ka hāʻawi ʻana i ka ikehu a me nā meaʻai, e hoʻoikaika ai i ka ulu. , hoʻonui i ka hoʻohana ʻana i ka ikehu a hoʻonui i ka ulu.

E hoʻomaikaʻi i ka pono hānai a me ka maikaʻi o ka ʻiʻo

ʻO ka noi oecdysteronehiki ke hoʻomaikaʻi i ka maikaʻi o ka hānai, i hiki i nā holoholona ke hoʻohana i nā meaʻai i ka hānai ʻoi aku ka maikaʻi. a me ka hoʻokele waiwai o nā huahana ʻiʻo.

Ma keʻano laulā, ka hoʻohana ʻana oecdysteronei ka uluʻana o nā holoholona mahiʻai he mea nui ka hiki ke hoʻonui i ka hua a me ka waiwai waiwai. Akā naʻe, pono ka noi a me ka hoʻoponopono kūpono e hōʻoia i ka pono o nā holoholona a me ka palekana o ka meaʻai. i ka hoʻolako ʻana i nā huahana mahiʻai kiʻekiʻe.

'Ōlelo Aʻo: Loaʻa nā pōmaikaʻi a me nā noi i hōʻike ʻia ma kēia ʻatikala mai nā palapala i paʻi ʻia.


Ka manawa hoʻouna: Sep-18-2023