Cyanotis arachnoidea extract ecdysterone noi kahua

ʻO ka Ecdysterone kahi mea ikaika i unuhi ʻia mai ke kumu o kaCyanotis arachnoideaʻO CB Clarke, he hana koʻikoʻi koʻikoʻi. Ua hoʻohana nui ʻia ʻo Ecdysterone i nā huahana olakino haʻuki, nā mea hoʻonaninani, nā pesticides, nā mea kōkua hua a me nā māla ʻē aʻe.

Cyanotis arachnoidea extract ecdysterone noi kahua

I nā huahana olakino haʻuki,ecdysteronehiki ke hoʻonui i ka hui o nā amino acids i loko o nā kaulahao protein, ma laila e hoʻoulu ai i ka synthesis protein i loko o ka cytoplasm muscle. ʻAʻole pono ka Ecdysterone i ke olakino akā palekana hoʻi, kōkua ia i ka hoʻopaʻa ʻana i nā cell i ka wā o ka pōʻino cortisol a hoʻomaʻamaʻa i nā hana synthesis ikehu. hoʻohana nui ʻia i nā huahana olakino haʻuki e kōkua i ka poʻe e hoʻomaikaʻi i ka nui o ka ʻiʻo a hoʻoikaika i ka ikaika kino.

Ma ke kahua o nā mea hoʻonaninani, hoʻohana nui ʻia ka ecdysterone ma ke ʻano he mea hoʻohui kūikawā. Hiki i ka Ecdysterone ke pale i ka ʻili maloʻo a hoʻolilo i ka ʻili i ʻoi aku ka palupalu. No laila, ua manaʻo ʻia ka ecdysterone he huahana nani maoli a makemake ʻia e nā mea kūʻai aku.

Ma ke kahua o nā lāʻau pesticides, hoʻohana nui ʻia ka ecdysterone i nā insecticides. Hiki i ka Ecdysterone ke hoʻopili i nā pae hoʻomohala āpau o nā iniseti mai ka hatching larvae a hiki i nā pākeke, no laila e hoʻomalu a pepehi ʻia i nā pests mahiʻai. Eia kekahi, loaʻa i ka ecdysterone kekahi mau hopena i nā kaʻina hana physiological o nā mea kanu, a he mau manaʻo maikaʻi hoʻi no ka hoʻomohala ʻana a me ka hoʻohana ʻana i nā mea kōkua huaʻai.

Ma ke kahua o ka hooulu ana,ecdysteroneNo ka laʻana, i ka sericulture, hoʻohana ʻia ka ecdysterone e hoʻopōkole i ka makahiki o ka silkworms a hoʻolaha i ka cocooning silika; ua hoʻohana nui ʻia i ka hoʻoulu ʻana o ka ʻōpae a me nā pāpaʻi. , hoʻohaʻahaʻa i nā lipids koko, a keʻakeʻa i nā hana physiological e like me ka piʻi ʻana o ke kō koko, e kōkua ana i ka hoʻomaikaʻi ʻana i ka ulu ulu a me nā hua o nā holoholona mahiʻai.

Ma kahi huaʻōlelo,ecdysterone, ma ke ʻano he mea kanu kūlohelohe, loaʻa ka laulā o nā kahua noi.

'Ōlelo Aʻo: ʻO ka hopena kūpono a me nā noi i wehewehe ʻia ma kēia ʻatikala mai nā puke i paʻi ʻia.


Ka manawa hoʻouna: Iulai-31-2023