ʻIke paha ʻoe i ka hoʻohana ʻana o paeoniflorin i nā mea hoʻonaninani?

Ma hope o nā makahiki o ka noiʻi ʻana e ka poʻe loea kūloko a me nā haole, ua hoʻokaʻawale ʻia nā monomer mea hana ikaika mai Paeonia lactiflora paeoniae.paeoniflorin, hydroxypaeoniflorin, paeoniflorin, paeonolide, a me benzoylpaeoniflorin, i hui pū ʻia he mau glucosides o paeony.Ma waena o lākou, ʻoi aku ka paeoniflorin ma mua o 90% o ka nui o nā glycosides a ʻo ia ka mea hana nui o Paeonia lactiflora.He mau waiwai hygroscopic ikaika ko Paeoniflorin, a he anti-inflammatory, anti-aging, whitening, anti-allergic, hoʻomaikaʻi i ke koko, a me nā hopena maikaʻi o ka ʻili, a hiki ke hoʻohana ʻia i ka hoʻomohala ʻana i nā mea hoʻonaninani moisturizing.ʻO ka hoʻomohala ʻana o ka paeoniflorin ma ke ʻano he moisturizing cosmetic additive e loaʻa i ka mākeke ākea ākea.
Paeoniflorin
Noi oPaeoniflorini loko o nā mea hoʻonani
1. Keʻokeʻo a me ka hoʻomālamalama
ʻO ka maikaʻi o ka paeoniflorin i ka hoʻohaʻahaʻa ʻana i ka ʻili o ka ʻili a me ka hoʻoikaika ʻana i ka paeoniflorin root extract i loaʻa ka paeoniflorin hiki ke hoʻohana ʻia ma ke ʻano nui o nā mea hoʻonaninani e hoʻopau i nā pilikia ʻili hyperpigmentation.
2. Hoʻoponopono anti-inflammatory
Hiki i ka Paeoniflorin ke pale i ka pane inflammatory in vivo, a ʻo ka hopena inhibitory e pili ana i ka dose.
3. Anti-wrinkle a me ka ʻelemakule
Hiki i ka Paeoniflorin ke hoʻonui i ka ikaika a me ka hana o nā ʻili ʻili, e hoʻoikaika i ka synthesis o nā collagen fibers, a laila e hāʻawi i ka paʻakikī a me ka elasticity o ka ʻili o ka ʻili, e hōʻemi ana i ka hana ʻana o nā lipid peroxides, no laila e pale nui ai i ka ʻelemakule o ka ʻili a me ka pale ʻana i nā kukui ultraviolet.ʻO ka pōʻino DNA a me ka wrinkling ʻili, a hoʻomaikaʻi i nā wrinkles e kū nei.A i ka hoʻohālikelike ʻia me ka huaora E, hiki i ka paeoniflorin ke hoʻomaikaʻi maikaʻi i ka ulu ʻana o ka cell.No laila, ʻo nā mea hoʻonaninani e loaʻa ana i ka paeoniflorin he huahana mālama anti-ʻelemakule.
4. Moisturizing a me antibacterial waiwai
Kahi mea hou aʻe,paeoniflorinʻoi aku ka ikaika o ka moisturizing a me nā waiwai antibacterial, a me ka hiki ke hoʻoikaika i ka hoʻoponopono a me ka pale o ka epidermis ʻili.Ua hōʻoia ʻia kēia mau hopena i nā pae like ʻole o ka pono a ʻike nui ʻia i nā huahana.
Heluhelu lōʻihi:ʻO Yunnan hande Biotechnology Co., Ltd.he mau makahiki he nui o ka ʻike i ka unuhi ʻana i nā mea kanu. Hiki ke hoʻololi ʻia e like me nā pono o nā mea kūʻai aku. pono a hōʻoia i ka maikaʻi o ka lawe ʻana i ka huahana. Hāʻawi ʻo Hande i ka maikaʻi kiʻekiʻepaeoniflorin.Welcome to contact us at 18187887160(WhatsApp helu).


Ka manawa hoʻouna: Iune-14-2022