Nā hopena a me nā hopena o ka ecdysterone ma ka iʻa

ʻO ka Ecdysterone kahi mea bioactive i loaʻa nā hopena koʻikoʻi i ka ulu ʻana a me ka pale ʻana o nā holoholona wai.ecdysteronehiki ke hoʻomaikaʻi i ka ulu ulu, ola ola, pale ʻana i ka maʻi a me ka pale ʻana o nā holoholona aquatic, a hoʻonui i ka maikaʻi o nā mea hānau.

Nā hopena a me nā hopena o ka ecdysterone ma ka iʻa-1

I nā makahiki i hala iho nei, ʻo ka noiʻi a me ka hoʻohana ʻana oecdysteronei loko o ka aquaculture ua huki nui ka noonoo. Hiki i keia mea bioactive ke hooponopono i ka ulu ana a me ka ulu ana o na holoholona aquatic a me ka immune stress pane, i mea e hoʻomaikaʻi i ka ulu ulu a me ka maʻi kū'ē o nā holoholona aquatic. ʻO ke kumu o kēia pepa e makaʻala i nā hopena. o ka ecdysterone ma ka iʻa i mea e hāʻawi i ke kākoʻo theoretical a me ke alakaʻi kūpono no ka hoʻomohala mau ʻana o ka ʻoihana iʻa.

Ma o ka loiloi ʻana a me ka loiloi ʻana i nā palapala kūpono ma ka home a ma waho, ua ʻike ʻia kēia pepa i ka manaʻo o ka ecdysterone i ka ʻiʻa iʻa ma nā ʻano aʻe:

1, hoʻomaikaʻi i ka ulu ʻana o nā holoholona aquatic. Ua hōʻike ʻia nā haʻawina he nui ka hoʻohui ʻana o ka ecdysterone e hānai i hiki ke hoʻonui nui i ka ulu ʻana o nā holoholona wai.

2, hoʻomaikaʻi i ka helu ola o nā holoholona aquatic.Ecdysteronehiki ke hoʻonui i ka pane ʻana o ke koʻikoʻi o nā holoholona wai, i hiki iā lākou ke hoʻololi maikaʻi i ke koʻikoʻi o ke kaiapuni a me nā microorganisms e hoʻoulu ai i ka maʻi.

3, hoʻonui i ka pale ʻana i ka maʻi o nā holoholona aquatic. No ka mea hiki i ka ecdysterone ke hoʻomaikaʻi i ka pane ʻana o ke koʻikoʻi o nā holoholona wai, hiki iā ia ke hōʻemi i ka hopena o ka maʻi.

Hoʻonui i ka maikaʻi o nā mea hoʻohua. Ma waho aʻe o ka hoʻolaha ʻana i ka ulu a me ke ola ola o nā holoholona aquatic, hiki i ka ecdysterone ke hoʻonui i ka maikaʻi o nā mea iʻa.

I ka hopena,ecdysteronehe hopena maikaʻi i ka mahiʻai.

'Ōlelo Aʻo: Loaʻa nā pōmaikaʻi a me nā noi i hōʻike ʻia ma kēia ʻatikala mai nā palapala i paʻi ʻia.


Ka manawa hoʻouna: Sep-15-2023