ʻO ka hopena mālama ʻili o ka resveratrol i nā mea hoʻonaninani

ʻO Resveratrol kahi ʻano mea kanu polyphenol, e ola nui nei ma ke ʻano.Aia ka Resveratrol i loko o nā mea kanu a i ʻole nā ​​huaʻai e like me Polygonum cuspidatum, resveratrol, hua waina, pīkī, pineapple, etc.Resveratrolhiki ke hoʻohana ʻia i nā ʻano mea hoʻonaninani maikaʻi, a loaʻa iā ia ka waiwai noi maikaʻi i ka mākeke cosmetics.
Resveratrol-ili
1、 Ka hopena mālama ʻili o ka resveratrol i nā mea hoʻonaninani
1. Ke kū'ē i ka oxidation:resveratrolhiki iā ia ke hopu i nā radical manuahi, e hana me nā radical manuahi ma ke ʻano o ka mōhai ponoʻī, a hoʻemi i ka pōʻino o nā radical manuahi i hana ʻia e nā kukuna ultraviolet i ka ʻili.
2. E ho'ēmi i ka synthesis o ka melanin: tyrosine ka mea maka no melanocytes e synthesize melanin.No ka mea, ua like ke ano mole o resveratrol me tyrosine, hiki ke huikau i ka tyrosinase e hana me ia, i mea e hoemi ai i ka hana o ka enzyme ma ka hoopau ana i ke ano o tyrosinase, i hiki ole ai i ka tyrosinase ke kokua i ka hoololi ana o tyrosine. i loko o ka melanin, i mea e hoʻokō ai i ka hopena o ke keʻokeʻo.
3. Hiki nō hoʻi iā Resveratrol ke hoʻoikaika i ka hana enzyme strt1 o nā kumu transcription e pili ana i ke ola a hoʻolōʻihi i ke kaʻina ola cell.ʻO kēia ke kumu kumu o ka anti-aging a resveratrol i nā huahana olakino
4. E ho'ēmi i ka hopena inflammatory: hiki i ka resveratrol ke kāohi i nā mea inflammatory e like me kaʻole a me ka PEG2 i ke kaʻina hana o ka hopena o ka maʻi, a laila e ho'ēmi i ka hopena inflammatory.
2、 Ka hoʻohana ʻana i ka resveratrol i nā mea hoʻonaninani
Mea hoʻomaʻemaʻe maka, toner, essence, lotion, ʻili maka, gel, ʻaila maka, etc
Heluhelu lōʻihi:ʻO Yunnan hande Biotechnology Co., Ltd.he mau makahiki he nui o ka ʻike i ka unuhi ʻana i nā mea kanu. Hiki ke hoʻololi ʻia e like me nā pono o nā mea kūʻai aku. pono a hōʻoia i ka maikaʻi o ka lawe ʻana i ka huahana. Hāʻawi ʻo Hande i ka maikaʻi kiʻekiʻeresveratrol.Welcome to contact us at 18187887160(WhatsApp helu).


Ka manawa hoʻouna: Jul-05-2022