Soy isoflavones ma ke ola kino o ke kanaka

ʻO nā isoflavones soy i ka soybeans he estrogen mea kanu.ʻO ka estrogen mea kanu kahi ʻano o nā pūhui kūlohelohe mai nā mea kanu, me nā pūhui kūlohelohe e like me ka estrogen structure a me ka hana.E pale i nā hopena olaola like ʻole e like me ka ʻeha aʻalolo.E nānā kākou i ka hopena olakino oSoy isoflavonesma ke kino kanaka pu.
Soy isoflavone
Soy isoflavonesma ke ola kino o ke kanaka
1. Estrogen-like hana.Hiki i nā isoflavones soy ke pāʻani i ka estrogen e like me ka estrogen a i ʻole ke kūʻē i ka estrogen endogenous, hiki ke hoʻoponopono i ka receptor estrogen.Hiki i nā isoflavones soy ke hoʻomaikaʻi i ka maʻi sarcasm.Ma hope o ka hoʻopau ʻana i ka wahine menopause, hoʻohui i ka soybean a i ʻole ka soybean extracts no ka ʻoi aku o 3 mau mahina i kēlā me kēia lā, hiki iā ia ke hoʻemi pono i ka pinepine o ka wela wela a hoʻomaikaʻi nui i nā hōʻailona o ka menstruation a puni.
2. Ka hopena antioxidant.ʻO nā hopena antioxidant o nā isoflavones soy e hōʻike nui ʻia i ke kāohi ʻana i ka hana ʻana o nā radical free oxygen, ke kāohi ʻana i ka hana ʻana o ka hydrogen peroxide, ka hōʻemi ʻana i ka pōʻino o ka DNA oxidation, a me ka pale ʻana i ka lipid oxidation.
3. Hoʻonui i ka osteoporosis postmenopausal.Hōʻike ʻia nā soy isterfeloids a i ʻole metabolites e like me ka estrogen nāwaliwali ma hope o nā wahine menopausal, e hoʻopaʻa ana i nā mea hoʻokipa estrogen intracellular e hoʻoikaika i ka hana o nā osteosocytes, e hoʻoikaika i ka hana o ka osteogenesis, huna, a me ka osteogeneization, a laila e hoʻomaikaʻi ai i ka Osteoporosis.
4. E hoemi i ka pilikia o ka ma'i ma'i ma'i.Hiki ke hoʻololi ʻia nā isoflavones soy ma ka hoʻonui ʻana i ka metabolism estrogen i nā huahana anti-cancer 2-hydroxylsone, a laila e hōʻemi ana i ka hopena o ka maʻi kanesa o ka umauma.Hiki iā ia ke pale i ka ulu ʻana o ka maʻi maʻi ma o ka antioxidant, ka hoʻoulu ʻana i ka apoptosis, a me ka pale ʻana i ka hoʻonui ʻana o nā cell.
5. Ka hopena ma ka ʻōnaehana cardiovascular.ʻO ka emi ʻana o nā pae estrogen ma hope o ka menopause ke kumu o ka momona a me ka cholesterol metabolism, a ʻo ka piʻi ʻana o ka lipids koko a me ka cholesterol alakaʻi i ka piʻi ʻana o ka maʻi cardiovascular.Hiki i nā isoflavones soy ke pale i ka maʻi cardiovascular ma o ka estrogen-like.
Heluhelu lōʻihi:ʻO Yunnan hande Biotechnology Co., Ltd.he mau makahiki he nui o ka ʻike i ka unuhi ʻana i nā mea kanu. Hiki ke hoʻololi ʻia e like me nā pono o nā mea kūʻai aku. pono a hōʻoia i ka maikaʻi o ka lawe ʻana i ka huahana. Hāʻawi ʻo Hande i ka maikaʻi kiʻekiʻeSoy isoflavone.Welcome to contact us at 18187887160(WhatsApp helu).


Ka manawa hoʻouna: Iulai-29-2022