ʻO ka maikaʻi o ka beta-ecdysterone

I kēia manawa, ʻo ka ecdysterone maʻamau ma ka mākeke he beta-ecdysterone (ʻike ʻia ʻo 20-hydroxyecdysterone).beta-ecdysteroneLoaʻa ka nui mai Cyanotis arachnoidea CB Clarke. Hiki iā ia ke hoʻoikaika i ka synthesis o nā protein i ke kino o ke kanaka, ʻoi aku ka nui o nā protein ate, a hiki ke hoʻomaʻemaʻe i ke kino. ʻO ka hōʻiliʻili ʻana o ka cholesterol, ke kāohi i ka piʻi ʻana o ke kō koko, a hoʻemi i nā lipids koko a me ke koko. .

beta-ecdysterone

Beta-ecdysterone efficacy

Ua hōʻike ʻia nā haʻawina he mana kupaianaha ka ecdysterone (beta-ecdysterone) e hoʻoulu i ka synthesis protein i loko o ka cytoplasm muscle ma o ka hoʻonui ʻana i ka hui ʻana o nā waikawa amino i loko o nā kaulahao protein, a ua ʻike ʻia kēia hiki i ka unuhi a me nā kaʻina neʻe o ka ulu ʻana o ka protein. ʻAʻole maikaʻi a palekana ʻo Ecdysone, kōkua ia i ka hoʻopaʻa ʻana i nā cell i ka wā e pōʻino ai ka cortisol, hoʻomaʻamaʻa i nā ʻanuʻu synthesis ikehu (ATP a me sarcosine) a hoʻomaikaʻi i ka hana ate i hiki i ke kino ke hoʻololi koke i nā loli kaiapuni a me ke kaumaha. ua hōʻike ʻia ʻaʻohe hopena ʻaoʻao o ka ecdysterone, ʻaʻohe pilina me nā hormones, a haʻahaʻa haʻahaʻa loa o ka ʻona.

Heluhelu lōʻihi:ʻO Yunnan hande Biotechnology Co., Ltd.he mau makahiki he nui o ka ʻike i ka unuhi ʻana i nā mea kanu. Hiki ke hoʻololi ʻia e like me nā pono o nā mea kūʻai aku. pono a hōʻoia i ka maikaʻi o ka lawe ʻana i ka huahana. Hāʻawi ʻo Hande i ka maikaʻi kiʻekiʻeBeta-ecdysterone mea maka.Welcome to contact us at 18187887160(WhatsApp helu).


Ka manawa hoʻouna: ʻAukake-05-2022