ʻO ke kuleana a me ka pono o ka asiaticoside i nā mea hoʻonaninani

ʻO Asiaticoside kahi mea hana i lawe ʻia mai Centella asiatica, nona ka antioxidant a me ka hoʻoponopono ʻana i ka ʻili. oasiaticosidei nā mea hoʻonaninani.

ʻO ke kuleana a me ka pono o ka asiaticoside i nā mea hoʻonaninani

1、Ke kuleana oasiaticosidei nā mea hoʻonaninani

1.Atioxidant hopena

ʻO Asiaticoside, ma ke ʻano he antioxidant i nā mea hoʻonaninani, hiki ke hoʻokaʻawale i nā radical manuahi i hoʻokumu ʻia e nā pollutants kaiapuni e like me ka ultraviolet a me ka radiation ionizing, e hōʻemi i ka pōʻino o ka ʻili, a me ka hoʻomaikaʻi ʻana i ka ʻili.

2.Promote collagen synthesis

Hiki i ka Asiaticoside ke hoʻoikaika i ka collagen synthesis, hoʻonui i ka paʻa o ka ʻili a me ka elasticity.Ma ka hoʻolaha ʻana i ka collagen synthesis i loko, hōʻike ʻo asiaticoside i kahi hopena waho o ka hoʻomaikaʻi ʻana i ka ʻili elasticity a me ka hōʻemi ʻana i ke ʻano o nā laina maikaʻi a me nā wrinkles.

3. Hoʻoluʻolu a hoʻomaha i ka ʻili

ʻO Asiaticoside ka hopena o ka hoʻoikaika ʻana i ke kahe koko, kōkua i ka ʻili e hoʻonui i ka lako meaʻai, ʻoiai e hōʻoluʻolu ana i ka ʻili o ka ʻili, ka naʻau a me nā pilikia ʻē aʻe, e kōkua ana e hōʻoluʻolu a hoʻomaha i ka ʻili.

2. ʻO ka maikaʻi o ka asiaticoside i nā mea hoʻonaninani

1.Ati elemakule

ʻO Asiaticoside, ma ke ʻano he antioxidant kūlohelohe i nā mea hoʻonaninani, hiki ke pale a hoʻolōʻihi i ka ʻelemakule o ka ʻili, mālama i ka ʻili ʻōpio, olakino, a piha i ke ola.

2.Hoʻoponopono i kaʻili

Hiki i ka Asiaticoside ke hoʻoponopono i ka ʻili i hōʻino ʻia a hōʻemi i nā pilikia ʻili i hoʻokumu ʻia e nā kumu like ʻole e like me ka radiation ultraviolet, pollution, a me ka wā ʻino ma o ka hoʻolaha ʻana i ka collagen synthesis a hāʻawi i nā hopena hōʻoluʻolu a hoʻomaha i ka ʻili.

3.Moisturizing a me ka moisturizing

Hiki i ka Asiaticoside ke hoʻonui i ka wai o ka ʻili, loaʻa ka hopena o ka laka ʻana i ka wai a me ka moisturizing, hiki ke hoʻomaikaʻi i ka pilikia o ka ʻili maloʻo, a mālama i ka ʻili a maʻemaʻe.

I ka hōʻuluʻulu manaʻo,asiaticoside, ma ke ʻano he mea hana maʻamau, hoʻokani i kahi hana koʻikoʻi i nā mea hoʻonaninani. Hiki iā ia ke pale i ka ʻelemakule, hoʻoponopono i ka ʻili, hoʻomaʻemaʻe a hoʻomaʻemaʻe, hāʻawi iā mākou i nā hopena mālama ʻili kiʻekiʻe.

Wehewehe: ʻO ka pono kūpono a me nā noi i ʻōlelo ʻia ma kēia ʻatikala mai nā palapala i loaʻa i ka lehulehu.


Ka manawa hoʻouna: Apr-23-2023