ʻO ke kuleana o turkesterone i ka ʻoihana hoʻoikaika kino

Hiki i ka Turkesterone ke kōkua i kou kino e kūkulu i nā ʻiʻo koʻikoʻi nui a hoʻonui i ka ratio o ka ʻiʻo i ka momona. Ua hōʻike ʻia nā haʻawina.TurkesteroneHiki ke hoʻonui i ka manaʻo o ka glycogen i loko o ka ʻiʻo, hoʻonui i ka synthesis o ATP, a kōkua i kou kino e wehe i ka lactic acid. ʻO ka sterol pū kekahi i nā hopena anti-inflammatory a me antioxidant. ka pae cholesterol, a hoʻomaikaʻi i ka hana o ka naʻau.

turkosterone

Ua hoʻokipa nui ʻo Turkesterone i ka ʻoihana bodybuilding. Hōʻike nā mea hoʻohana i ka ulu ʻana o ka ʻiʻo me ka ʻole o nā hopena ʻaoʻao. testosterone.Akā naʻe, ʻaʻole e like me ka testosterone, ʻaʻole pili ka ecdysone i nā mea hoʻokipa androgen, no laila ʻaʻole ia e hoʻoulu i nā hopena steroid, e like me ka ulu ʻana o ka umauma kāne a me ka nalowale o ka lauoho. ʻO ka anabolic (hoʻoikaika ikaika) o nā algae cystoid a pau.

TurkesteroneHe mea hoihoi loa ia no ka mea hiki ke kōkua i ka ulu ʻana o ka ʻiʻo me ka ʻole o ka hoʻāla ʻana i nā mea hoʻokipa androgen. ʻO nā mea hui e hoʻāla i nā mea hoʻokipa androgen e ulu i ka ʻiʻo e hoʻopau i ka testosterone i hana maoli ʻia. pono no ka testosterone replacement therapy no ke ola.

ʻAʻole loaʻa i Turkesterone kekahi o kēia mau hopena ʻaoʻao a ua manaʻo ʻia he tonic maoli.

Ua hōʻike ʻia ʻo Turkesterone e kōkua i ka hoʻonui ʻana i ka nui o ka ʻiʻo me ka ʻole o ka hoʻopilikia ʻana i ke kaulike hormonal kūlohelohe o ke kino.

Heluhelu lōʻihi:ʻO Yunnan hande Biotechnology Co., Ltd.he mau makahiki he nui o ka ʻike i ka unuhi ʻana i nā mea kanu. Hiki ke hoʻololi ʻia e like me nā pono o nā mea kūʻai aku. pono a hōʻoia i ka maikaʻi o ka lawe ʻana i ka huahana. Hāʻawi ʻo Hande i ka maikaʻi kiʻekiʻeTurkesterone.Welcome to contact us at 18187887160(WhatsApp helu).


Ka manawa hoʻouna: Jul-06-2022