He aha nā hopena o ka ecdysterone i ka mālama ʻili?

I nā makahiki i hala iho nei, ua hoʻomaka ka nui o nā poʻe e hoʻolohe i ka mālama ʻana i ka ʻili, ʻoi aku hoʻi no nā wahine. Me ka hoʻomohala ʻana o ka ʻenehana, hoʻomaka ka poʻe e hoʻāʻo i nā ʻano hana ʻili hou.Ecdysteronehe cytokine ka mea nui i nā kaʻina hana physiological o ka ʻili a he hana maikaʻi loa i ka mālama ʻana i ka ʻili.

He aha nā hopena o ka ecdysterone i ka mālama ʻili?

1.Help me keratin metabolism

Ecdysteronehiki ke kōkua i ka metabolism o ka ʻili o ka ʻili a hoʻoikaika i ka metabolism o keratin. Ma hope wale nō o ka exfoliation hiki i ka ʻili ke hōʻike i kahi ʻano palupalu a maʻalahi. ʻoi aku ka maikaʻi o ka ʻili a ʻoi aku ka mālamalama.

2.Promote ka hoʻoulu houʻana o kaʻili

Hiki i ka Ecdysterone ke hoʻoulu i ka ulu a me ka hana hou o nā ʻili o ka ʻili, hoʻoikaika i ka hoʻoponopono ʻana i ka ʻili a me ka hana hou. kumu hoʻohou ʻili”.

3.E ho'ēmi i kaʻiliʻaila huna

He ʻano maʻamau o ka pilikia ʻili ka nui o ka huna ʻana i ka sebum.Ecdysteronehiki ke hōʻemi i ka huna ʻana o ka ʻaila ʻili, ma laila e hōʻemi ai i ka pore blockage a me ka hoʻokumu ʻana o ka huehue. Hiki i kēia mau pimples ke alakaʻi i ke ʻano o ka ʻeleʻele, a me nā ʻeleʻele koʻikoʻi a me ka ʻili ʻili.

4.Promote hiki ke komo i ka ʻili

Hiki i ka Ecdysterone ke hoʻomaikaʻi i ka hiki ke komo i ka ʻili, e maʻalahi i ka ʻili ke komo i nā huahana mālama ʻili ʻē aʻe.

ʻO Yunnan Hande Bio-Tech he 30 mau makahiki o ka ʻike ʻana i nā mea kanu. Hiki ke hoʻololi ʻia e like me nā pono o ka mea kūʻai aku, me kahi pōkole pōkole a me ka wikiwiki hoʻouna wikiwiki. Hāʻawi ʻo Hande i ke kūlana kiʻekiʻeecdysteronenā mea maka.Welcome to contact us at 18187887160(WhatsApp).


Ka manawa hoʻouna: Apr-20-2023