He aha ka ecdysterone?Ka hana o ka ecdysterone

ʻO ka Ecdysterone he steroid kūlohelohe maoli no ka papa o phytosterones, loaʻa mau i nā mea kanu herbaceous (Cyanotis arachnoidea CB Clarke ).ecdysterone.

ecdysterone(1)

ʻO ke kuleana o ka ecdysterone

1.Ma ka lāʻau lapaʻau,ecdysteroneHana i ke kino o ke kanaka e hoʻoikaika i ka synthesis protein, hoʻopau i ka cholesterol i loko o ke kino, hoʻohaʻahaʻa i nā lipids koko, pale i ka piʻi ʻana o ke kō koko a me nā hana physiological ʻē aʻe.

2. Ma nā huahana olakino haʻuki, he hopena koʻikoʻi ka ecdysterone i ka unuhi a me ka neʻe ʻana o ka ulu ʻana o ka protein i loko o nā ʻiʻo ʻiʻo ma o ka hoʻonui ʻana i nā waikawa amino e ʻākoakoa i nā kaulahao protein.

3. I loko o nā mea hoʻonaninani, hoʻohana ʻia ka ecdysterone ma ke ʻano he mea hoʻohui kūikawā; ua hoʻohui ʻia ka ecdysterone i nā mea hoʻonaninani e pale i ka ʻili maloʻo a hoʻomāmā i ka ʻili.

4. Ma ka sericulture, hoʻohana ʻia ka ecdysterone e hoʻopōkole i ka makahiki o nā ʻulo silika a hoʻoikaika i ka hoʻokumu ʻana o ka silika a me ka hoʻokumu ʻana i ka niu;

5. Ma ka mahiʻai, hiki i ka ecdysterone ke hoʻopili i nā pae hoʻomohala āpau o nā iniseti mai nā larvae i hoʻopaʻa ʻia a hiki i nā pākeke, no laila ke hoʻomalu a pepehi ʻia paha nā pests mahiʻai. Loaʻa ka manaʻo maikaʻi o ka hoʻomohala ʻana a me ka hoʻohana ʻana i nā mea kōkua huaʻai.

Heluhelu lōʻihi:ʻO Yunnan hande Biotechnology Co., Ltd.he mau makahiki he nui o ka ʻike i ka unuhi ʻana i nā mea kanu. Hiki ke hoʻololi ʻia e like me nā pono o nā mea kūʻai aku. pono a hōʻoia i ka maikaʻi o ka lawe ʻana i ka huahana. Hāʻawi ʻo Hande i ka maikaʻi kiʻekiʻeEcdysterone maka mea.Welcome to contact us at 18187887160(WhatsApp helu).


Ka manawa hoʻouna: ʻAukake-01-2022