He aha ka hopena o ka ecdysterone i ka moʻomeheu ʻōpae a me ka pāpaʻi?

He aha ka hopena o ka ecdysterone ma ka ʻōpae a me ka moʻomeheu pāpaʻi? o nā kikoʻī waiwai.ecdysteronekōkua i ka hoʻopau ʻana i nā parasite pōʻino mai ka ʻōpae a me ka ʻili pāpaʻi a hoʻomaikaʻi i ka pale ʻana i nā maʻi.

He aha ka hopena o ka ecdysterone i ka moʻomeheu ʻōpae a me ka pāpaʻi?

Ka mua,ecdysteronehiki ke hoʻoikaika i ka hoʻoheheʻe ʻana o ka pūpū o ka ʻōpae a me nā pāpaʻi. ʻO ka hoʻohui ʻana o ka molting hormone i ka hānai hiki ke hana i ka ʻōpae a me ka pāpaʻi e hoʻokahe i ko lākou mau pūpū i ka manawa, a hoʻolōʻihi i ke kaʻina molting, hoʻomaikaʻi i ke ola ola a me ka synchronization o ka molting, no laila ke kumu. hiki ke hoʻokō i ka ulu wikiwiki.

ʻO ka lua, hiki i ka ecdysterone ke hoʻomaikaʻi i nā kikoʻī waiwai o ka ʻōpae a me nā pāpaʻi. Ma ka hoʻohana ʻana i ka ecdysterone, hiki iā ia ke hoʻoikaika i ka ulu ʻana o ka ʻōpae a me nā pāpaʻi, e ulu wikiwiki a nui aʻe, e hoʻomaikaʻi nui i ka pae o nā kikoʻī waiwai.

ʻO ke kolu, kōkua ka ecdysterone i ka hoʻopau ʻana i nā parasite pōʻino mai ka ʻōpae a me ka pāpaʻi. a me nā pāpaʻi, hoʻomaikaʻi i ka hiki ke kū'ē i ke kaumaha, ma laila e kōkua ai i ka hoʻopau ʻana i kēia mau parasites a hoʻomaikaʻi i ka pale ʻana i ka maʻi o ka ʻōpae a me nā pāpaʻi.

ʻO ka hope,ecdysteroneLoaʻa i kahi kūpaʻa wela kiʻekiʻe. Ma ke kaʻina pelletizing o ka hoʻoili ʻana i ka meaʻai hoʻohuihui, hiki i ka hoʻohui ʻana o ka ecdysterone ke hōʻoia ʻaʻole e loli a nalowale nā ​​mea hana, e hoʻolilo i ka meaʻai i ʻoi aku ka paʻa a hilinaʻi.

I ka pōkole, hiki i ka hoʻohui ʻana o ka molting hormone i ka ʻōpae a me ka moʻomeheu pāpaʻi ke hoʻoikaika maikaʻi i ka ulu a me ke olakino o ka ʻōpae a me ka pāpaʻi, e hoʻomaikaʻi i ke ola ola o ka aquaculture a me nā kikoʻī waiwai, no laila ua hoʻohana nui ʻia i ka moʻomeheu a me ka moʻomeheu crab.

'Ōlelo Aʻo: Loaʻa nā pōmaikaʻi a me nā noi i hōʻike ʻia ma kēia ʻatikala mai nā palapala i paʻi ʻia.


Ka manawa hoʻouna: Sep-21-2023